ELECTRIC BIKE
ELECTRIC CARBON BIKE
FAT TYRE ELECTRIC BIKE

TENTANG KAMI

JIANGSU IMI Ngeunaan
URANG

Didirikeun taun 2013, Jiangsu IMI gaduh pangalaman langkung ti 8 taun dina produksi sareng distribusi sapédah listrik. Salaku perusahaan, ngupayakeun kualitas sareng terus milari pangwangunan, IMI teras-terasan nanem modal dina fasilitas anu aya hubunganana sareng produksi.

Dina Maret 2018, Perusahaan ngainvestasikeun barisan perakitan anu énggal pikeun ngalengkepan kapasitas produksi.

  • Founded in 2013, Jiangsu IMI has more than 8 years’ experience in the production and distribution of electric bicycles.Founded in 2013, Jiangsu IMI has more than 8 years’ experience in the production and distribution of electric bicycles.

    SEJARAH

    Didirikeun taun 2013, Jiangsu IMI gaduh pangalaman langkung ti 8 taun dina produksi sareng distribusi sapédah listrik.

  • IMI Company is to make the better quality electric bicycles for personalized transportation. With the deeply cooperation with cutting-edge technology, we can supply the latest fashionable electric bike in the global. We guarantee the stability of our new technology.IMI Company is to make the better quality electric bicycles for personalized transportation. With the deeply cooperation with cutting-edge technology, we can supply the latest fashionable electric bike in the global. We guarantee the stability of our new technology.

    MISI

    Perusahaan IMI kedah ngadamel sapédah listrik anu langkung saé pikeun transportasi pribadi. Kalayan kerjasama anu jero sareng téknologi canggih, urang tiasa nyayogikeun sapédah listrik modér panganyarna dina global. Kami ngajamin stabilitas téknologi anyar kami.

  • Our vision is to constantly produce and deliver high quality innovative products in line with the Quality standards, and to be a preferred partner to our customers.Our vision is to constantly produce and deliver high quality innovative products in line with the Quality standards, and to be a preferred partner to our customers.

    VISI JEUNG NILAI

    Visi kami pikeun terus ngahasilkeun sareng nganteurkeun produk inovatif anu kualitas luhur saluyu sareng standar Kualitas, sareng janten pasangan anu dipikaresep pikeun konsumén kami.

PRODUK FITUR KAMI

FITUR
PRODUK FITUR
PRODUK

Kami nyayogikeun rupa-rupa sapédah listrik; sapertos sapédah kota listrik, sapédah gunung listrik, sapédah balap listrik, sapédah kargo listrik, sapédah listrik tilepan sareng sapédah gajih listrik jsb.

PRODUK KAMI

KOTA E-Sapédah PRODUK
urang

Sepeda listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun sareng kamampuan anjeun pikeun ngalakukeun sareng ningali langkung seueur. E-motor modél ngajantenkeun langkung mungkin. Éta gancang sareng lancar, kalayan kakuatan anu gampang diprediksi, gampang dikontrol sareng batré anu tiasa dicandak awét anu tiasa diisi deui di toko rumah tangga mana waé.

  • DIJUAL
    48V Folding E-Bike

    48V tilepan E-Sapédah

    Éta gaduh kecepatan luhur 12 mil per jam, beuratna sakitar 20 pon sareng ngalir dina batré litium fosfat anu tiasa dieusi pinuh dina 20 menit. Kandaraan mangrupikeun jinis sapédah listrik anu énggal, ngagabungkeun kaunggulan ganda tina sapédah tilepan sareng sapédah listrik.

  • DIJUAL
    36V Folding E-Bike

    36V tilepan E-Sapédah

    Sapédah listrik tilepan elegan kalayan ton aksésoris anyar, ditingkatkeun 350 watt motor, batré 48v 10,4ah anu kuat sareng tahan lami, rem cakram.

PRODUK KAMI

Tilepan E-Sapédah PRODUK
urang

Sapédah tilepan listrik mecenghul di jalan-jalan kota, kana karéta sareng beus, sareng di gedong kantor sareng lorong apartemen ku alesan anu saé. Hésé pikeun ngéléhkeun gampangna sapédah anu asalna janten pas di handapeun méja anjeun — tapi ogé tiasa ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung gancang sareng kirang pajak. Langkung seueur perusahaan anu hustling pikeun nyiptakeun mesin mini-komuter pamungkas. Kieu anu kedah dipilari nalika anjeun hoyong sapédah kompak pikeun dinten perjalanan multimodal atanapi nyimpen di apartemen-sareng gaduh ogé perjalanan anu panjang.

  • DIJUAL
    7 speed E-Bike

    7 speed E-Sapédah

    Sapédah listrik éléktro mangrupikeun e-sapédah anu kuat kalayan bentuk pigura listrik anu éndah. E-sapédah gampang pisan dioperasikeun.

  • DIJUAL
    11 speed E-Bike

    11 speed E-Sapédah

    Anjeun ngatur ku tampilan LCD Warna anu ngamungkinkeun anjeun mutuskeun tingkat bantosan anu diperyogikeun, ngajantenkeun Roadstar cocog pikeun sanés ngan ukur datar, tapi ogé bentang anu langkung bukit.

PRODUK KAMI

Sapédah E gunung PRODUK
urang

Sepeda gunung listrik mangrupikeun anu parantos anjeun resep ngeunaan jalan satapak, tapi langkung seueur deui. Langkung gancang. Langkung kakuatan. Jarak langkung. Langkung rupa bumi. Tapi Rail bahkan langkung ti éta — éta mangrupikeun sapédah gunung listrik anu masihan anjeun hubungan anu langkung narik ati sareng jalan satapak. Sepeda gunung anu ngabantosan listrik ngagedekeun kakuatan pedal anjeun bari nguatkeun jumlah kasenangan anjeun dina jalan satapak. Buka langkung jauh, langkung gancang, sareng langkung seueur tempat dina e-MTB. Ieu mangrupikeun e-bikes anu ngantepkeun anjeun langkung resep pikeun sagala rupa anu ngajantenkeun biking gunung saé pisan.

  • DIJUAL
    Fat E-Bike

    Sapédah E-Sapédah

    Mesin hub tukang 350w anu kuat anu tiasa nyorong motor listrik ban gajih ieu kalayan kecepatan dugi ka 30 km / jam dina kakuatan listrik murni 5-7 jam waktos ngecas sareng desain tahan cai ngajantenkeun sapédah anjeun langkung gampang.

  • DIJUAL
    Electric Scooters

    Scooter Éléktrik

    Sapédah listrik EFATI énggal didamel pikeun nalukkeun sagala rupa rupa bumi, duanana raoseun di jalan aspal sareng di luar jalan.

PRODUK KAMI

E-sapédah gendut PRODUK
urang

Ban volume tinggi ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun tekanan ban anu handap, sareng tekanan ban anu kirang biasana ngahasilkeun perjalanan anu langkung raoseun. Ban sapédah gajih nyandak anggapan éta dugi ka parah. Padahal anjeun tiasa ngaji 60+ psi pikeun sapédah jalan, 40+ psi pikeun hibrid, sareng 20+ psi pikeun sapédah gunung, bikes gajih ngamungkinkeun anjeun numpak sakedik 5 dugi 10 psi dina ban anjeun. Anjeun bakal hoyong nambihan tekanan pikeun trotoar sareng ngaluarkeun hawa pikeun tanjakan di luar jalan, tapi panurunan tekanan ban sacara umum ngamungkinkeun ban pikeun dikompres ku gumpalan, ngalancarkeun perjalanan anjeun.

  • DIJUAL
    26 INCH E-Bike

    26 INCH E-Sapédah

    Sapédah kargo listrik anu lengkep nganggo fenders, lampu terpadu, port muatan USB, sareng rak tukang ageung serbaguna.

  • DIJUAL
    20 inch E-Bike

    20 inci E-Sapédah

    Kami ngararancang kabur janten sapédah listrik anu leres-leres serbaguna. Kabur ilahar dina sababaraha rupa bumi, ti mimiti perjalanan, jalur monorél di luar jalan dugi ka jalan-jalan di pabrikan.

PRODUK KAMI

Kargo E-sapédah PRODUK
urang

E-bike angkutan barang lengkep dilengkepan e-bikes multi-tujuan sareng fenders, lampu terpadu, port muatan USB sareng bingkai tukang multi-tujuan anu ageung. Dilengkepan pigura paduan aluminium terintegrasi multi-fungsi énggal, ngadukung barudak, momotan, masang karanjang.

SERTIFIKASI

Pabrik

  • IMG_4748
  • IMG_4757
  • IMG_4763
  • IMG_4778
  • IMG_4780
  • IMG_4784

Kirim pesen anjeun ka kami: